Shërbim Cilësorë Materiale të Shkëlqyera Vlerë Optimale

Qëllimi ynë atëherë dhe tani është të ofrojmë cilësi evropiane që shkon shumë përtej konkurrentëve

Mireseerdhet ne FB-ART

Ku Ndërtojmë Vizionet Tuaja

FB-ART Construction është një kompani zhvillimi udhëheqëse me bazë në Tiranë, Shqipëri. Themeluar në vitin 2009, kemi krijuar një reputacion për ofrimin e projekteve banimi dhe industriale të lartë cilësie që kombinojnë funksionalitetin dhe estetikën. Ekipi ynë i profesionistëve të përvojshëm është i dedikuar në krijimin e hapësirave që përmirësojnë jetën e klientëve tanë dhe komunitetet ku punojmë. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të ndërtoni një shtëpi të re, të zhvilloni një pronë komerciale, ose të renovoni një hapësirë ekzistuese, kemi ekspertizën dhe burimet për të sjellë vizionin tuaj në jetë.

+355 67 600 4433

concrete workers fbart

Merrni Konsultim Falas

Ju mund të përdorni këto seksione për të theksuar veçoritë e titullit. Përdorni këto paragrafe për të fokusuar në temën që dëshironi. Sigurohuni që të mbani të shkurtër dhe tërheqës.

specialization img 1

Our Specialization

Our team specialized in most aspects of constructional, structural, and electrical.

Structural Planning

Our structural design specialists ensure that every project we undertake is built to last, with a focus on safety and efficiency."

Exterior Design​

We are a trusted partner in the real estate industry, with a proven track record of successful development projects.

Economic Analysis

Our economic analysis team helps our clients make informed decisions about their projects, with data-driven insights and projections.

Landscape Design​

Our award-winning landscape design team creates outdoor spaces that are both functional and visually stunning

Site Planning

Our expert site planners bring function and beauty to every project with creative and sustainable solutions.

Interior Design​

Our interior design team crafts custom, livable spaces that reflect our clients' unique styles and needs.

Our Recent Projects

During the last 12 years, we have realised multiple projects ranging from a wide variety of functions.

Polis University

01.

KLER

02.

Private Villa

03.

Foleja Gjelbër

04.

Business Incubator

05.

Our Partners

* this is not the full list of the companies we have partnered with, as there are many others

Clients
Projects
km2
3000
Awards